Zaštitni Poklopac Ventilatora, Zaštitni Poklopac Zaštitni Poklopac Ventilatora Ventilator Пылезащитная Poklopac Ventilatora Влагостойкая za Ventilator Zraka za Ventilator Postolja(pink)

Zaštitni Poklopac Ventilatora, Zaštitni Poklopac Zaštitni Poklopac Ventilatora Ventilator Пылезащитная Poklopac

Dostupno za vašu narudžbu
HRK 235.50
Na skladištu:

PRAVO VELIČINA RUPE : Pravu veličinu rupe i moderan stil pružaju sigurnost, ali ne utječu na normalan rad ventilatora.SIGURAN za KORIŠTENJE : Sigurna za korištenje i pogodan je za okruglih ventilatora promjera 14-18 cm, prekrasan pribor.Za STROJ ZA PRANJE rublja : Zaštitna torbica, lagan, prašinu, моющийся, pogodna za čišćenje perilice.ZAŠTITA DJECE : Сверхмягкий i zgodan torbica sprečava prstiju djecu u ventilator.DUGI VIJEK TRAJANJA : Izrađen je od izdržljivog i elastičnog materijala, možete ga koristiti za dugo vremena i ponovno.Značajke : 1. Сверхмягкий i zgodan torbica sprečava prstiju djecu u ventilator.2. Pravu veličinu rupe i moderan stil pružaju sigurnost, a ne utječu na normalan rad ventilatora.3. Zaštitni poklopac, lagan, пылезащитная, prati, pogodna za čišćenje perilice.4. Siguran za korištenje i pogodan je za kružne ventilatora promjera 14-18 cm, prekrasan pribor.5. Izrađen je od izdržljivog i elastičnog materijala, možete ga koristiti za dugo vremena i može se ponovno koristiti.Specifikacija : Tip elementa : Ventilator garde Cover Material : Rešetka gaza Popis paketa : 1 x ventilator garde Cover Note : Molimo, imajte na umu da je novi tip i stari tip za ovaj proizvod šalju se nasumično, i pobrinite se da vam to neće smetati prije naručivanja.

Više detalja

Item Type:
Fan Guard Cover
Material:
Mesh Gauze
Package List:
1 x Fan Guard Cover :
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering. :

Slični proizvodi u kategoriji