KELERU Organizator Za Pohranu Duša Od Nehrđajućeg Čelika Kupaonica Tuš Kuhinja Polica Za Pohranu Police Organizator Zidni Držač

KELERU Organizator Za Pohranu Duša Od Nehrđajućeg Čelika Kupaonica Tuš Kuhinja Polica Za Pohranu Police Organizator

Dostupno za vašu narudžbu
HRK 166.20
Na skladištu:

Materijal od nehrđajućeg čelika, izdržljiv i ne ржавеющий.Šuplja konstrukcija, nedostatak akumulacije vode.Jednostavna instalacija, nema montažnih traka nije potrebna.Jaki ljepilo, jednostavno postavite na glatke i čiste površine.Polica za skladištenje u kupaonici također može biti korišten kao oslonac za biljke na prozoru, savršeno pogodna za prag, koji će osloboditi mjesto za veći broj vaše biljke.Jaka nosivost može zadovoljiti svoje potrebe staviti na policu teške stvari, kao što su šampon i sredstvo za pranje tijela.Opcije : Boja : серебристыйматериал : čelik стальнаяемкость : 10kg Rack Dimenzije : Cca. 30x10x7 cm/ 11.81x3.94x2. 76"Dimenzije ljepilo film : Cca.20x7.5 cm/ 7.87x2.95"Značajke : 1. Materijal od nehrđajućeg čelika, izdržljiv i ne hrđa.2.Šuplja konstrukcija, nedostatak akumulacije vode.3.Jednostavna instalacija, nema potreban alat za instalaciju.4.Jaki прилипатель, samo položaj na ravnu i čistu površinu.5.Višenamjenski i moderan dizajn, najbolji organizator za kuće, kuhinje, kupaonice, hoteli.U paket je uključeno : 1 x Nehrđajućeg čelika Rack1 x Ljepljive film se Naširoko koristi, može biti postavljena u kutu kupaonice, kuhinje, wc-a i sl. Pomoći će vam uštedjeti više mjesta i učiniti stambeni okoliš više uredan i jednostavan.

Više detalja

Color:
Silver
Material:
Stainless Steel
Load Capacity:
10kg
Rack Dimensions:
Approx. 30x10x7cm/ 11.81x3.94x2.76
Adhesive Film Dimensions:
Approx. 20x7.5cm/ 7.87x2.95
Features:
1.Stainless steel material, durable and non-rust. :
2.Hollow design, no water accumulation. :
3.Easy installation, no installation tool required. :
4.Strong adhesive, simply position on a smooth and clean surface. :
5.Multifunctional and modern design, best organizer for home, kitchen, bathroom, hotel. :
Package Included:
1 x Stainless Steel Rack :
1 x Adhesive Film :
Widely used, can be installed in the corner of bathroom, kitchen, toilet etc. Help you save more space and make living environment tidier and easier. :

Slični proizvodi u kategoriji